gazdasági tanácsadó, rozsdamentes ápolási mobíliák, orvosi és kórházi felszerelések, csónak, műanyag, laminált és bevont táskák, cserepek, kerámiák, légi áruszállítás, kiszolgáló berendezések, nádtetők felújítása, betonbedolgozás, tartós fogyasztási cikkek, számítógéppel kapcsolatos tanácsadói szolgáltatások, tejtermék eloállítók, szerkezeti építészet, hajgyógyászat, krematórium, vasúthoz kapcsolódó berendezések, tartály javítás és tisztító szolgáltatás, gyümölcsitalok, általános kereskedelem, nem állandó, sorozatszerszámok, papír-írószer és irodaszer ellátás, szigetetoanyagok, sertések, juh- és kecsketej feldolgozás, szerkezeti acél, steril termékek, házhoz szállítás 12-FM-ig, turbinák és turbina generátor készletek, jelzo és hírdeto alkalmatosságok, padlólefektetés és padlómunkálatok, hitelkártya, nem támogatott muanyag profil mintázatok, hulladékanyagok újrafeldolgozása, adminisztratív szolgáltatási tanácsadó, műgyanta alapu műanyagok, menetvégek, otthoni/irodai lakberendezés, bútorozás és átalakítás, irodai és középületbe való bútorok, hengerelt acéltermékek, bányászati gépek, ipari szerves vegyületek, gyógykészítmények, ajtók és ajtó alkatrészek és metszetek fából, kórházak, aszalt gyümölcsök, gépjárművek és alkatrészek nagykereskedése, villamostechnológiai szerelés, könnyűszerkezetes homlokzat burkolatok, konfekcióáruk gyártása, nyelvvizsgafelkészítés, projektfinanszírozás, kémiai adalékanyagok, fűtési rendszerek üzemeltetése, UPS, műgyanta támszigetelők gyártása, textilruházati termékek, implantáció, gyógyfürdő, muszaki kézikönyvek és újságkiadványok

Nemzetgazdasági Minisztérium

Szellemi teljesítmények elismerése – kiírták a 23. Innovációs Nagydíj Pályázatot

2014.12.04

2014 legjelentősebb innovációs teljesítményeit ismeri el az idei Innovációs Nagydíj Pályázat, melynek kiírói a nagydíj mellett további hét kategóriában osztanak díjakat az arra érdemes vállalkozásoknak. Díjazásra méltó innováció lehet kutatás-fejlesztési eredmény, szabadalom, know-how, vagy technológia-transzfer.
A Kutatási és Technológiai Alap által finanszírozott pályázat kiírója a Magyar Innovációs Alapítvány, a Magyar Innovációs Szövetség, az innovációért felelős kormánybiztos, a Nemzetgazdasági -, a Földművelésügyi-, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, valamint  a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

Az idén 23. alkalommal pályázható nagydíj mellett díjakkal ismerik el 2014 legkiemelkedőbb ipari, agrár és környezetvédelmi témájú innovációit, valamint indulni lehet az NFM, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara díjaiért is. A legeredményesebb 2012. január 1. után alapított (startup) vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Start-up Innovációs Díját kapja.

A megmérettetésen részt vehet bármely Magyarországon bejegyzett vállalkozás, amely 2014-ben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítményt tudott felmutatni. A bírálók figyelembe veszik értékelésüknél az elért és kimutatható többlet-eredményt, többlet-árbevételt, de a műszaki és gazdasági előnyök mellett értékelik az innováció eredetiségét, újszerűségét, társadalmi hasznosságát és a pályázat kidolgozottságát is.

A Bíráló Bizottság a Magyar Innovációs Alapítvány kuratóriuma által felkért tudósokból, gazdasági szakemberekből áll, elnöke professzor Pálinkás József, innovációért felelős kormánybiztos.

Pályázni 2015. február 17-ig lehet. A díjak ünnepélyes átadására az Országházban, 2015. március végén kerül sor.

A pályázók a www.innovacio.hu internetes címen juthatnak bővebb információkhoz.

Cégnév:
Település: