bevont vagy laminált papír, gépészeti technológia, ipari nem szerves vegyületek gyártása, gyógyszer nagykereskedelem, orvosi berendezések, merevítővasak, mezőgazdasági szerelő szolgáltatási felszerelések, csőbélés, konferencia székek, informatikai hálózatok, orvosi bútorok, alumínium profilrendszerek, kazánházak, vegyipari tömlők, félig megmunkált vas- vagy acéltermékek, orvostechnikai berendezések, villamostechnológiai szerelés, családiház, irodaház kivitelezése, tervezése, szerszámgépek és fémmegmunkáló gépezetek, szabadidőközpont, elektromos háztartási alkalmazások, parfümök, gyalult mennyezetfa, repülő elektronika, helyi utasszállítás, teherautó bérlés, kézi és gépi csatornatisztítás, cukrásztálcák, házi készülékek közvetlen eladása, vizi-foci, háztartási szerelvény boltok, gépjárműmotorok és motoralkatrészek, ivóvízkezelés, babafelszerelési cikkek, különbözo elektromos gépek és berendezések gyártása, acélszerkezets házépítés, számítógépes szoftverrendszerek elemzése és tervezése személyre szabottan, számítógépes felületi felszerelések, motoros szelep, csúcsdíszek, különálló nyomtatás, munkásszálló üzemeltetése, kisüsti pálinka, hidraulikus váltók, kerámia fal- és padlócsempe, menetvégek, külszini barnaszén, technológiai csővezetékek, nádtetők készítése, hófogó, andezit, kürtéri és gyepre való bútorok, goz és légkondícionáló beszerzés, bakok: emelo, csavaró vagy fogasrudas (kéziszerszámok), reklámfelületek bérbeadása, református hitoktatás, zászlókészítés, minőségbiztosítási rendszerek, étkezőhelyek, használati melegvíz termelés

Igazságügyi Minisztérium

Répássy Róbert a büntető törvénykönyv szigorításáról

2014.12.04

A Jobbik képviselője szigorúbb szabályokat javasolt a visszaeső bűnözők esetében. A felszólalásra Répássy Róbert államtitkár válaszolt az Országgyűlésben 2014. december 2-án.

Mirkóczki Ádám (Jobbik) a visszaeső bűnözők szabadulás utáni szigorúbb nyomon követését javasolta. Szerinte még hatékonyabbá kellene tenni a bűnügyi ellenőrző felügyeletet. Korlátoznák például a frissen szabadultak mozgását, vagyis a nap bizonyos időszakában nem hagyhatnák el az otthonukat, a pedofilok nem járhatnának óvodák, iskolák környékén, továbbá a visszaesőknek be kellene számolni a hatóságoknak arról, miből élnek – ismertette pártja elképzeléseit.

Répássy Róbert a visszaesőkre vonatkozó speciális szabályok között említette a három csapás intézményét, illetve azt, hogy az új büntető törvénykönyv kizárja a kedvezményekből őket. Beszélt arról is, hogy szigorították a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények elkövetőinek nyilvántartását.


Cégnév:
Település:
Felhasználónév:
Jelszó: